Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A webáruház vitaminokat, gyógyhatású termékeket, táplálékkiegészítőket 24-74 órán belül beszerez külföldről. A termékeknél megjelenített képek a terméket ábrázolják.

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhoz-szállítással,utánvéttel.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

 

Szállítási díjak:

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke határozza meg:

Házhoz-szállítás utánvéttel:

30000 Ft alatt 1490 Ft.

30000 Ft és felette 0 Ft

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Regisztráció:

Vásárláshoz nem szükséges felhasználói regisztráció!

A rendelés nem vesz igénybe 1 percnél több időt, ha úgy érzi , hogy telefonon rendelne hívja bátran a 06-30-452-7803-as telefonszámot!

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen. A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztatja.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak,postásnak kell kifizetni. A megrendelést 24-72 órán belül kiszállítjuk.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fontos figyelmeztetés:

a STARTVITAMIN által beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (például: onkológiai) kezeléseket.

X