Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Szállítási információk:

GLS futárszolgálattal közvetlen házhoz szállítással.

Szállítási díjaink:

35.000 Ft felett a szállítás 0 Ft

35.000 Ft alatt a szállítás 1990 Ft

Utánvétellel történő szállítás esetén a megrendelt termékek ellenértékét illetve a szállítási díjat kell fizetni. Ezen felüli költségek (csomagolási díj, utánvét díja…stb.) NEM terhelik a vevőt.

Szállítási határidő:

A megrendelt termékeket 1-3 munkanap alatt szállítjuk házhoz illetve ugyanezen időtartam elteltével lehet átvenni őket egy előre megbeszélt átvételi helyen (telefonos egyeztetést követően!)

Jó tanácsok a szállítás sikerességéhez:

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol a postaszolgálat napközben megtalál Téged!Ha nem vagy otthon egy papirost fog hagyni a postaládádban amivel a területileg illetékes postán át fogod tudni venni csomagodat 5 napon belül.A munkahelyedre is irányíthatod a csomagodat, ahol akár a kollégáid, akár a portaszolgálat dolgozói is átvehetik a csomagodat (ezt a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesd fel nekünk).A csomagolás módja: Termékeidet méretének megfelelően vagy egy kétrétegű hullámkarton dobozba vagy fóliával bélelt borítékba csomagoljuk, amelyben még a termékeiden kívül szükség esetén térkitöltő anyag is található, melynek célja, hogy termékeidet védjük a mechanikai sérülésektől.

A dobozban fogod megtalálni a számlalevelet is.

A törékeny termékeket légpárnás fóliába vagy nátronpapírba csomagoljuk. Ennek ellenére előfordulhat, hogy csomagodat sérülés éri. Felhívjuk a figyelmedet, hogy ha a csomagodon lyukat, benyomódást, mély barázdát vagy bármilyen zúzódást vélsz felfedezni, azt azonnal bontsd ki (még a postás jelenlétében)és készíts róla egy fényképfelvételt – akár telefonoddal akár kézi fényképezővel!!! Ha a szállításból eredő sérülést látsz bármelyik termékeden, akkor két teendőd van: először megkéred a postást, hogy vegyen fel egy jegyzőkönyvet, másodszor pedig értesítesz minket írásban a office@dreletero.com e-mail címen (a sérülésről szóló fénykép mellékelésével ). Természetesen a sérült termékkel azonos terméket újra kiszállítjuk sérülésmentes állapotban részedre.

Adatvédelem:

A megrendelésekkel kapcsolatban az alábbi adatokat kérjük el:

Cégnév (ez opcionális)

Név Telefonszám (kapcsolattartás céljából)

E-mail cím (kapcsolattartás céljából)

Címadatok (Irányítószám, Város, Utca/házszám)

Ezeket az adatokat a magyar jogszabályoknak megfelelően 5 évig tároljuk rendszerünkben.

X